05/11/2020 #1 ustvarjalna dogodivščina: TRAVNIK LJUBEZNI

#1 ustvarjalna dogodivščina: TRAVNIK LJUBEZNI

V prvi ustvarjalni dogodivščini bomo z otroki spoznavali ljubezen ?. Ljubezen do staršev, preostale družine, prijateljev ali hišnih ljubljenčkov ? ? ?. Zato bomo ustvarili travnik ljubezni.

Na travniku ljubezni raste trava, z ozkimi lističi. Travnik je tako velik kot je veliko naše srce. Vsak listič namreč nosi ime osebe ali živali, ki jo/ga imamo radi.

Ustvarjalnico najdete na facebooku

#1 ustvarjalna dogodivščina ?️?
Travnik ljubezni

creative adventures (you can read the instructions in English bellow…

Objavil/a Imprez – Emine dogodivščine dne Nedelja, 25. oktober 2020

kot tudi na instagramu

View this post on Instagram

#1 ustvarjalna dogodivščina ?️? creative adventures (you can read the instructions in English in the comments bellow ⬇️) V prvi ustvarjalni dogodivščini bomo z otroki spoznavali ljubezen ?. Ljubezen do staršev, preostale družine, prijateljev ali hišnih ljubljenčkov ? ? ?. Zato bomo ustvarili travnik ljubezni. Na travniku ljubezni raste trava, z ozkimi lističi. Travnik je tako velik kot je veliko naše srce. Vsak listič namreč nosi ime osebe ali živali, ki jo/ga imamo radi. Kaj potrebujemo? – list papirja (jaz sem uporabila papir A3 formata), – škarje, – selotejp in – barvice ali flomastri ali vodenke,… karkoli imamo pri roki. 1. Najprej bomo izrezali zemljo in pobarvali z rjavo ? barvo. 2. Izrežemo več ozkih lističev, ki jih pobarvamo z zeleno ? barvo. Lahko pa se prepustite otrokovi domišljiji in pobarvate travo z drugimi barvami ???? 3. Na lističe trave napišemo imena oseb ali živali, ki jih ima vaš otrok rad. Najprej napišite ime vašega otroka in mu povejte, da najprej moramo imeti radi sebe ?. Pustite otroku, da razmišlja in ga ob vsakem imenu vprašajte, zakaj in kooooliko ima rad/a to osebo/žival. Če imate v krogu osebo, ki je ni več med nami, se spomnite tudi nanjo. Jaz sem se spomnila na staro mamo, ki jo še vedno hranim v srcu. 4. Zemljo in travo s selotejpom zalepimo na steno. ??? Vesela bom, če se boste tudi vi pridružili tem ustvarjalnim dogodivščinam. Če nimate otrok, si morda sami popestrite dan. Ali ‘pocukate za rokav’ prijatelja/ico in jo/ga označite v komentarju. Za konec objavite svoj travnik ljubezni v vašem story-u in ne pozabite označiti @imprezsp, da polepšate dan tudi meni.

A post shared by Imprez (Emine dogodivščine) (@imprezsp) on

0:00
0:00