05/11/2020 #1 ustvarjalna dogodivščina: TRAVNIK LJUBEZNI

#1 ustvarjalna dogodivščina: TRAVNIK LJUBEZNI

V prvi ustvarjalni dogodivščini bomo z otroki spoznavali ljubezen 💖. Ljubezen do staršev, preostale družine, prijateljev ali hišnih ljubljenčkov 🐕 🐈 🐢. Zato bomo ustvarili travnik ljubezni.

Na travniku ljubezni raste trava, z ozkimi lističi. Travnik je tako velik kot je veliko naše srce. Vsak listič namreč nosi ime osebe ali živali, ki jo/ga imamo radi.

Ustvarjalnico najdete na facebooku

#1 ustvarjalna dogodivščina 🖍️🤗
Travnik ljubezni

creative adventures (you can read the instructions in English bellow…

Objavil/a Imprez – Emine dogodivščine dne Nedelja, 25. oktober 2020

kot tudi na instagramu

View this post on Instagram

#1 ustvarjalna dogodivščina 🖍️🤗 creative adventures (you can read the instructions in English in the comments bellow ⬇️) V prvi ustvarjalni dogodivščini bomo z otroki spoznavali ljubezen 💖. Ljubezen do staršev, preostale družine, prijateljev ali hišnih ljubljenčkov 🐕 🐈 🐢. Zato bomo ustvarili travnik ljubezni. Na travniku ljubezni raste trava, z ozkimi lističi. Travnik je tako velik kot je veliko naše srce. Vsak listič namreč nosi ime osebe ali živali, ki jo/ga imamo radi. Kaj potrebujemo? – list papirja (jaz sem uporabila papir A3 formata), – škarje, – selotejp in – barvice ali flomastri ali vodenke,… karkoli imamo pri roki. 1. Najprej bomo izrezali zemljo in pobarvali z rjavo 🟤 barvo. 2. Izrežemo več ozkih lističev, ki jih pobarvamo z zeleno 🟢 barvo. Lahko pa se prepustite otrokovi domišljiji in pobarvate travo z drugimi barvami 🟡🟣🔵🔴 3. Na lističe trave napišemo imena oseb ali živali, ki jih ima vaš otrok rad. Najprej napišite ime vašega otroka in mu povejte, da najprej moramo imeti radi sebe 😉. Pustite otroku, da razmišlja in ga ob vsakem imenu vprašajte, zakaj in kooooliko ima rad/a to osebo/žival. Če imate v krogu osebo, ki je ni več med nami, se spomnite tudi nanjo. Jaz sem se spomnila na staro mamo, ki jo še vedno hranim v srcu. 4. Zemljo in travo s selotejpom zalepimo na steno. 💙💙💙 Vesela bom, če se boste tudi vi pridružili tem ustvarjalnim dogodivščinam. Če nimate otrok, si morda sami popestrite dan. Ali ‘pocukate za rokav’ prijatelja/ico in jo/ga označite v komentarju. Za konec objavite svoj travnik ljubezni v vašem story-u in ne pozabite označiti @imprezsp, da polepšate dan tudi meni.

A post shared by Imprez (Emine dogodivščine) (@imprezsp) on

0:00
0:00